Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Lautaro Martínez elárulta, hogy érdekli-e még a Barcelona

2018. óta erősíti az Internazionale csapatát Lautaro Martínez. Az argentin csatár a világ legjobbjai közé emelkedett, így nem csoda, hogy az elmúlt átigazoolási időszakokban az FC Barcelona is körbeudvarolta. Ám mint egyértelmű, a támadó továbbra is Milánóban maradt.

A 23 esztendős csatár jelenleg is abban a szerződésben áll az Interrel, amelyet még 2018-as érkezésekor kötöttek. Azon megállapodás szerint Lautaronak minimum 2023-ig kell a kék-feketékkel maradnia. Természetesen az olasz bajnokság éllovasánál ahogy eddig, úgy most is nagyon ragaszkodnak a keret egyik legértékesebb játékosához. Pedig a Barcelona korábban mindenképpen szerette volna megvásárolni őt, akár nem kevés pénzt és játékosokat is beáldozva az üzletért.

A Gazzetta dello Sportnak nyilatkozó Lautaro a jelentős csáberő ellenére is maradt az Internél, és saját elmondása szerint a jövőben sem kíván változtatni munkahelyén:

„Dolgoztunk az átigazolásomon, de akkor sem tudtam megmondani, hogy milyen közel kerültem ahhoz a klubhoz. Conteval nagyon őszinte voltam. Mondtam neki, hogy ne aggódjon, én az Inter terveire koncentrálok. És mindez most már egyébként is a múlté, az Interrel akarok hosszabbítani. Itt van a jövőm.”

– tett döbbenetes hűségesküt, a 19-szeres argentin válogatott.