Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beckham újabb sztárokat csábítana az Inter Miamiba

A Manchester United és a Real Madrid korábbi klasszisa azonban nem csak olyanokat akar a csapatában tudni, akik csak levezetni mennek az MLS-be.


David Beckham, az Inter Miami tulajdonosa nem elégszik meg Gonzalo Higuaín és Bales Matuidi szerződtetésével, további világszinten elismert labdarúgót szeretne a tengerentúlra csábítani.

“Természetesen mindig akarjuk a klasszis labdarúgókat. Miami minden olyan játékos számára vonzó, akiket ide akarunk hozni. A rajongóink nagy sztárokat akarnak látni játszani. Gonzalo Higuaín és Blaise Matuidi személyében már vannak olyan játékosaink, akik ezt a fényt és csillogást biztosították nekünk, de szeretnénk, ha a jövőben is lehetőségünk lenne nagy neveket hozni a klubhoz” – árulta el a 45 éves visszavonult angol klasszis.

Viszont nem akar olyan játékost szerződtetni, akik csak a pénzért mennek oda, olyanokat akar klubjában tudni, akik sikeréhesek, és tesznek is a sikerekért. Emellett kiemelte azt is, hogy az Inter Miami csapatánál nagy hangsúlyt fektetnek az akadémiára is.

“A játékosnak passzolnia kell a klubhoz. Ambíciózusnak kell lennie, olyannak, aki a sikert akarja. Az első naptól kezdve mondom azt is, hogy az akadémiánk fontos elemét képezi a klubnak, olyan játékosokat akarunk kinevelni, akik átérzik az Inter Miami atmoszféráját” – mondta Beckham.