Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezték a Schalke 04 új edzőjét – HIVATALOS

Az elmúlt hétvégi edzőváltást követően a Schalke 04 csapata a kedd esti órákban bejelentette, hogy ki lesz a menesztett Christian Gross utódja a német bajnokság (Bundesliga) sereghajtója kispadján…

A Schalke 04 egyesülete megerősítette, hogy 2022. június 30-ig szóló szerződést kötött új vezetőedzőjével, Dmitriosz Grammozisszal, míg Jochen Schneider távozása után Peter Knäbel személyében új sportigazgatót neveztek ki a klub élére.

A görög szülők gyermekeként Németországban született, kettős állampolgárságú Grammozisz korábban a VfL Bochum második csapatát, majd a Darmstadtot irányította.

A Schalke tavaly januártól idén januárig közel egy éven át egyetlen Bundesliga bajnokit sem tudott megnyerni. A csapat az idei szezonban történelmi mélységeket jár meg, hiszen az első 23 forduló alatt 16 meccset veszített el, egyetlen győzelme és hat döntetlenje jóvoltából mindössze 9 ponttal rendelkezik a sereghajtó helyen, és már most 9 ponttal van lemaradva egyáltalán a 16., osztályozós helytől is.

Grammozisz már az ötödik különböző edző a gelsenkircheni gárda kispadján a 2020-2021-es szezonban, hiszen a most menesztett Gross előtt már David WagnerManuel Baum és Huub Stevens is hiába próbálta kirángatni a gödörből az együttest.