Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: nem bírt egymással a Sassuolo és a Napoli – videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokságban hétközi fordulót rendeztek, amelynek a szerdai játéknapjának első mérkőzésén a Sassuolo fogadta a Napoli együttesét, és mivel két gólerős csapatról volt szó, így sok gólra lehetett számítani.

A találkozó végig kiegyenlített volt a két csapat között, amire számítani is lehetett. A vezetést a hazaiak szerezték meg egy öngóllal, amelyet az idényben sokat nélkülözött szerb védő, Maksimovic hozott össze (1-0). Azonban nem kellett sokat várni az egyenlítő gólig, egy szabadrúgásból tudott gólt szerezni Zielinski (1-1). Még a félidő előtt újra vezetéshez jutnak a hazaiak, Elseid Hysaj szabálytalanságát követően jutott büntetőhöz a Sassuolo, amit Berardi ki is használ (2-1).

A második félidőben mindkét együttes sokat próbálkozott, amiből a vendégek jöttek ki jobban, ugyanis Di Lorenzo egyenlíteni tud Insigne passzát követően a 72. percben (2-2). Sőt, a nápolyi alakulat vérszemet kapva ment előre a három pontért, ami végül kis híján össze is jött nekik, hiszen Lukas Haraslin szabálytalanságot követett el a tizenhatosán belül, így büntetőhöz jutottak a 89. percben a vendégek is a mérkőzésen, amelyet Insigne higgadtan értékesít, ezzel megnyerve csapatának a találkozót, gondolhatták Gattusóék (2-3). A hosszabbításban viszont megkapja második tizenegyesét a Sassuolo, amit Caputo belőtt, így 3-3-as végeredmény született a két csapat között, ami a játékképét tekintve reális.

Sassuolo – Napoli 3-3 (2-1)
Játékvezető: V. Marini, Helyszín: Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia)
Gólszerzők: N. Maksimovic (34. – öngól), D. Berardi (45. – büntetőből), F. Capuro (90+4.) ill. P. Zielinski (38.), Di Lorenzo (72.), Insigne (89.)


A forduló eredményei és további mérkőzései

Kedd
Lazio – Torino Elmaradt!
Juventus – Spezia 3-0

Szerda
20:45 AC Milan – Udinese (tv: Digi Sport1)
20:45 Atalanta – Crotone
20:45 Benevento – Verona
20:45 Cagliari – Bologna
20:45 Fiorentina – AS Roma
20:45 Genoa – Sampdoria

Csütörtök
20:45: Parma – Inter (tv: Digi Sport2)

A tabella jelenlegi állása

A góllövőlista élmezőnye