Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: egykori kapusa szerint még nem dőlhet hátra az Inter

A Sky Sport szólaltatta meg az olasz bajnokság korábbi egyik legjobb kapusát, Sébastien Freyt. A kétszeres francia válogatott játékos tizenöt évet húzott le a Serie A-ban, és volt közönség kedvenc a Parmaban és a Fiorentinaban.

A jó pár évvel ezelőtti menedzserjátékok egyik favorit kapusa volt Frey, akit sokan meglehetősen alulértékeltek. Az Internél összesen negyvenhét meccsen védte a kaput a 41. születésnapja előtt álló „nyugdíjas”, aki manapság is követi az olasz futball eredményeit. Sőt, fia, Daniel a Chievo Primavera csapatának középpályása.

Frey szerint volt klubja, az Internazionale hiába vezeti a bajnokságot, még nem nyugodhat meg. Az ex-portás szerint még túl sok forduló van hátra és egy-két gyengébb eredmény is sokba kerülhet.

„Lehet, hogy a négy pont sok, de kevés, mert elég egyetlen hibázás. Küzdeni kell a Scudettoért. Fontos Conte munkája, de még nincs vége: van két vagy három másik csapat, amelyek nem adják fel, és megpróbálják majd nehéz helyzetbe hozni az Intert. Ha Conte sikerrel javít az érettségükön, akkor az Inter megérdemelten viheti haza a Scudettot. Lukaku most a bajnokság és Európa egyik legerősebb támadója, mellette pedig Lautaro is jól teljesít. Szoros kapcsolatban állnak, kiegészítik egymást. Olyan luxustartalékkal rendelkeznek, mint Sánchez. Az ő energiái az utolsó meccseken változást hozhatnak, míg másoknak pihenésre lesz szükségük. Mindezek az Inter meglévő fegyverei.”

– hízelgett a Serie A listavezetőjének, Frey.