Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: felépült sérüléséből, a Liverpool ellen pályára léphet a Lipcse magyarja

A német élvonalbeli bajnokságban szereplő RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann a keddi sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a csapat magyar válogatott középhátvédje, Willi Orbán ismét bevethető állapotban van. A lipcseiek szerdán a Liverpool FC ellen vívnak nyolcaddöntő-visszavágót a Bajnokok Ligájában.

Orbán 10 nappal ezelőtt szenvedett csuklósérülést, meg is kellett műteni a kézközépcsontját – az operáció olyannyira jól sikerült, hogy a 28 esztendős játékos speciális sín segítségével ugyan, de pályára léphet a liverpooliak ellen. Nagelsmann azt is kijelentette, hogy Orbánhoz hasonlóan Marcel Sabitzer és Marcel Halstenberg is visszatérhet, Angelino játékára viszont nem számíthatnak a lipcseiek.

A Leipzig kétgólos hátrányban várja a Vörösök ellen párharc második felvonását, amelyet az odavágóhoz hasonlóan szintén a Puskás Arénában rendeznek.

A magyar válogatott szempontjából rendkívül jó hír Orbán felépülése, hiszen Marco Rossi fiai március végén fontos világbajnoki selejtezőket vívnak, többek között a lengyelek ellen.