Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az új elnöknek mégis van edzőjelöltje Ronald Koeman helyére? – Sajtóhír

A Spanyolországban népszerű El Larguero című, sporttal foglalkozó rádióműsírban elhangzottak szerint Joan Laporta közel sem biztos, hogy Ronald Koeman mellett dönt majd a folytatást illetően (…)

(…) Ugyanis felmerültek a hírek, melyek szerint Laporta bármennyire is tiszteli és nagyra tartja Ronald Koemant, akár mint a Barca korábbi játékosát, akár mint edzőt, nagyon szimpatizál Julian Nagelsmann-nal.

Az RB Leipzig német trénerének munkásságával kis túlzással fél Európa szimpatizál, látva azt, amit elért a lipcseiekkel, nem véletlen, hogy Laporta noteszéba is bekerülhetett Nagelsmann neve.

A 33 esztendős szakember szerződése 2023-ig szól Lipcsében, így a Barca számára amennyiben valóban Nagelsmannt szeretné leigazolni, nem csupán a német trénerért kellene anyagi áldozatot hozni, de a jövő nyárig szerződéssel bíró Ronald Koeman sem távozhatna üres kézzel a Camp Nouból.

Persze mindez jelenleg csak feltételezés, ahogyan Koeman már megfogalmazta, az ő jövőjét illetően sok múlik még a szezon végi eredményeken – Egy rossz szezonzárás, és egészen biztos, hogy újra találkozhatunk majd Julian Naglesmann nevével!