Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem biztos, hogy elengedi egyik kulcsjátékosát a világbajnoki selejtezőre a Bayern München

A bajorok vezetősége és edzői stábja egyelőre nem döntött arról, hogy elengedik-e gólvágójukat az angolok elleni fontos válogatott mérkőzésre.


A Bayern Münchennél még nem tudják, hogy Robert Lewandowskit elengedik-e a lengyelek világbajnoki selejtezőjére, amelyet az angolok ellen játszanak idegenben. A mérkőzést március 31-én játsszák majd le a felek, ami a német rekordbajnok szempontjából nem a legmegfelelőbb dátum. A két nemzeti együttes egyébként a magyarokkal is találkozik majd a selejtezőkörökben, ugyanis egy csoportban szerepel válogatottunk a két gárdával.

Hansi Flick, a bajor együttes vezetőedzője azt mondta, egyelőre várnak, meghallgatják a hatóságok állásfoglalását is, és a klub érdekeit figyelembe véve hozzák majd meg a döntésüket. “Minden játékosunkra szükségünk lesz a Lipcse elleni nagyon fontos mérkőzésen” – jelentette ki az 56 éves szakember.

A Bayern München három nappal az angol-lengyel találkozó után játssza rangadóját az RB Leipziggel a Bundesligában és a Nagy-Britanniából érkezőkre különleges karanténszabályok vonatkoznak Németországban. Az osztrák válogatott németországi légiósai, így például a bajorok játékosa, David Alaba nélkül kezdi meg a világbajnoki selejtezősorozatot Skóciában, jövőhéten csütörtökön.