Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Antonio Conte foga még mindig az argentin középpályásra fáj – sajtóhír

A Nerazurrinál hiába telített a középpálya, Antonio Conte mester mégis egy újabb játékost igazolna oda, de valószínűleg többen távozni is fognak a posztról.


Az Inter az Udinese középpályását, Rodrigo de Pault szemelte ki középső sorának megerősítésére, a Calcio Mercato értesülése szerint.

A 26 éves argentin játékost januárban már szerette volna leigazolni az olasz bajnoki éllovas, de akkor Christian Eriksen maradása miatt kénytelenek voltak lemondani róla.

De Paul játékát nagyon kedveli Conte, de ez nem is meglepő, hiszen az idei idényben is kiemelkedik az Udinese együtteséből a nagy teherbírású középpályás. Emellett mindenképpen olyan játékost akar igazolni középső sorába az 51 éves szakember, aki beleillik az Inter taktikájába. A nyáron három középpályásának végleges eladását is tervezik a kék-feketék, és az ő belőlük befolyt pénzből szeretnék szerződtetni a 25 éves labdarúgót.

A 19-szeres argentin válogatott játékos 2016 óta erősíti az Udinese csapatát, azóta pedig 175 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 31 gólt és 32 gólpasszt jegyzett.