Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Salah távozása esetén a csapat korábbi támadója érkezhet – sajtóhír

Egykori rutinos csatárával pótolná a távozni készülő egyiptomi szélsőt a Premier League címvédője, aki nagy közönség kedvenc volt mielőtt eligazolt.


Az idény végeztével, ha távozik a Liverpooltól Mohamed Salah, akkor spanyol sajtóinformációk szerint az angol gigász a korábbi támadójával, a jelenleg Atlético Madridot erősítő Luis Suárezzel pótolná az egyiptomit.

A Fichajes.net arról ír, hogy Salah már korábban kijelentette távozni fog, amennyiben a Vörösök nem indulnak a Bajnokok Ligájában és lesz iránta komoly érdeklődő. A forrás pedig úgy tudja, hogy a Real Madrid igényt tartana a szolgálataira, mivel Eden Hazard leigazolásával nagyon mellélőttek, így tőle megválnának. Azonban most újra képbe került a Királyiak legendája, Cristiano Ronaldo is, ennek következtében lehet, hogy a 28 éves szélső lemarad a spanyol gigászról.

Azonban, ha Salah mégis a Realnál kötne ki vagy bárhol máshol, akkor a Vörösök Luis Suárezzel pótolnák őt. Az uruguayi támadó 2010 és 2014 között már játszott a Liverpoolban, ahol szenzációs formát mutatott, így nem is meglepő, hogy a Barcelona szerződtette őt. Az Anfield Roadon a négy szezonja alatt 133 tétmérkőzésen 82 gólt szerzett és kiosztott mellette 47 gólpasszt is a 34 éves csatár.