Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a Juventus sérült kiválósága

Több héten át tartó vívódás és folyamatos vizsgálatok után végre pozitív hírek érkeztek a Juventus térdsérüléssel bajlódó kiválóságával kapcsolatban, ugyanis a pénteki napon végre újra edzésbe állhatott…

 

Az olasz rekordbajnok Juventus csapatának pénteki tréningjén újra együtt edzhetett társaival a hetek óta harcképtelen Paulo Dybala, aki a klub reményei szerint a válogatott szünet utáni bajnoki folytatásban már újra csapat rendelkezésére állhat.

A 27 éves argentin csatár pechjére az elmúlt időszakban ismét egyre többet volt kezdő, ám január elején megint lesérült, amikor legfeljebb három hét kihagyást jósoltak neki, de ez végül már mostanra tovább húzódott, és még mindig nem egészséges.

Dybala 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számoltak vele, sérülései és formahanyatlása révén Andrea Pirlo irányítása alatt csupán 11 bajnokin és öt BL-meccsen jutott szóhoz az aktuális kiírásban.

Ugyanakkor a Bianconeri háza táján kétségtelenül kialakult krízishelyzet ellenére Cristiano Ronaldo jövője továbbra is biztosított a klubnál.