Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve még mindig le akarja igazolni a Lyon ászát – sajtóhír

A nyáron változtatások foganatosítására készülő Juventus együttese a várakozások szerint a következő átigazolási időszakban újra meg fogja kísérelni az Olympique Lyon középpályásának elcsábítását…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Juventus együttese a nyári transzfer időszakban újra megkísérli majd az Olympique Lyon kiválósága, Houssem Aouar megszerzését.

A 22 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az első két teljes idényében jegyzett hét-hét találatát a 2019-2020-as kiírásban a csonka szezon ellenére felülmúlta – minden sorozatot figyelembe véve 9 gólig jutott. Az aktuális kiírásban jelenleg hat találatnál tart, melyből ötöt a bajnokságban jegyzett. A góllövés mellett azonban a csapat irányítójának, karmesterének számít, a kiszivárgott információk szerint az OL legalább 40 millió eurót kérne az eladása esetén.

Aouar megszerzéséért a torinóiak mellett az Arsenal és a Paris Saint-Germain ugyancsak versenyben lehet a közelgő átigazolási piac során.