Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fiatal tehetséggel erősíthet a Bayern München! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint újabb fiatal tehetséget csábíthat magához a Bayern München együttese. A német bajnokság (Bundesliga) listavezetője a hírek szerint a Readingben szereplő Michael Oliset nézte ki.

Már kész tényként kezeli a nemzetközi sportsajtó, hogy nyáron csatlakozik a Bayern München gárdájához a Reading játékosa, Omar Richards. A legfrissebb sajtóértesülések szerint viszont egy másik nagy tehetséget is elhappolhat a bajor alakulat az angol másodosztályú gárdától. A 90min beszámolója alapján a müncheniek másik kiszemeltje Michael Olise, akit a Chelsea és a Manchester City is szeretne megszerezni. Oliset nyárig köti aktuális kontraktusa a Readinghez, amit a 19 esztendős játékos nem akar meghosszabbítani. A francia futballista a hírek szerint a Bayernhez csatlakozna a legszívesebben, akik nagyon olcsón, minimális kompenzációs összegért megszerezhetnék őt.

Olise ebben a szezonban 38 mérkőzésen lépett pályára a Reading színeiben, amelyeken 5 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.