Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ben köthet ki a felkapott magyar hátvéd – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint a magyar válogatott egyre kapósabbá váló hátvédje iránt akár már a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tehet az angol bajnokság (Premier League) egyik élcsapata…

A török Fanatik információi szerint az angol bajnokságban (Premier League) a harmadik helyen álló Leicester City csapata élénken figyeli a közelmúltban edzőt váltó Fenerbahce magyar válogatott hátvédje, Szalai Attila fejlődését, mivel a “rókák” komolyan le akarják igazolni honfitársunkat.

A 23 éves magyar válogatott hátvéd mindössze januárban szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, a kiszivárgott információk szerint a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és egy szemhunyás alatt nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, első bevetése óta 11-ből 11 bajnoki mérkőzést kivétel nélkül végig játszott, egy gólt is szerzett.

A török forrás információi szerint a magyar légiós legalább 25 millió euró ellenében válthat klubot, így Szalai lenne minden idők legdrágább magyar labdarúgója. Ugyanakkor a forrás kiemelte, hogy a Fener kizárólag az Eb után hajlandó tárgyalni játékosa eladásáról, ugyanis abban bíznak, hogy a nyári kontinensviadal még feljebb emelheti majd az árát.