Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skócia: Szerződést hosszabbított kapitányával a Rangers! – Hivatalos

A skót bajnokságban szereplő Rangers gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítaniuk a csapatkapitány, James Tavernier szerződését.

A mai nap folyamán a bajnoki címet 10 év után elhódító Rangers együttese bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk csapatkapitányukkal, James Tavernierrel. A jobbhátvéd kontraktusa 2022 nyarán járt volna le a csapatnál, ezt toldották meg a felek további két évvel. Tavernier az alábbiakat mondta a hivatalos közleményt követően:

Nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem. Már 6 évvel ezelőtt is tudtam, hogy egy kitűnő alakulathoz csatlakoztam. Hatalmas megtiszteltetés, hogy annak a Rangersnek a kapitánya lehetek, amely elhódította a történelmi 55. bajnoki címét. Ezt sosem fogom elfelejteni. A jövőben is arra fogok törekedni, hogy minél jobb  játékossá és kapitánnyá váljak. Az 55. cím nem a véget jelenti, hanem valami újnak a kezdetét.

Tavernier 2015-ben csatlakozott a Rangershöz a Wigan együttesétől. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve már 284 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 63 gólt és 89 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 8 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.