Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Az Arsenal és a Tottenham is a Napoli támadójával erősítene! – sajtóhír

Komoly harc alakulhat ki a nyári átigazolási időszakban a Napoli játékosáért, Dries Mertensért. A belga támadót a hírek szerint az Arsenal és a Tottenham is szeretné a soraiban tudni.

Már korábban is komoly téma volt, hogy Dries Mertens Angliában folytathatja pályafutását. A belga futballistát akkoriban a Chelsea együttesével boronálták össze, ám Mertens végül hű maradt a Napolihoz és a szerződéshosszabbítás mellett döntött. A Votebal 24 legfrissebb értesülései szerint viszont ezen a nyáron valóban megválhat a 33 esztendős támadótol a nápolyi alakulat, ugyanis Mertens aktuális kontraktusa 2022 nyaráig érvényes. Az olasz gárda így még ezen a nyáron egy komolyabb összeget láthatna a belgáért, így legfőbb céljuk, hogy találjanak egy lehetséges vevőt. A beszámolók alapján van is érdeklődő Mertens iránt, méghozzá ezúttal is a szigetországból az Arsenal és a Tottenham csapatának személyében. Egyes források még arról is beszámolnak, hogy a Chelsea sem tett le végleg arról, hogy megszerezze a támadót.

Mertens 2013 nyara óta erősíti a Napoli együttesét. A klub színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 352 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 134 gólt és 86 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.