Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ajax: Erik Ten Hag szerint a jobb csapat esett ki

Mint ismert, a holland együttes tegnap csak 1-1-es döntetlent ért el az AS Roma elleni Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, így kiesett 3-2-es összesítéssel, de az amszterdami gárda trénere szerint a jobb csapat búcsúzott a sorozattól.


Az Ajax vezetőedzője, Erik Ten Hag úgy gondolja, hogy a jobban teljesítő csapat esett ki tegnap, és nagyon zavarja, hogy sokkal több helyzetük volt a párharc során, de azokat nem sikerült értékesíteni.

“Nagyon frusztráló ez a kiesés. A jobb csapat esett ki. Az a csapat, amely dominálta mind a két mérkőzést kiesett. Szomorú, hogy mind a két meccsen kialakítottuk a helyzeteket, de nem tudtuk magunk javára fordítani a fölényünket.”

Azonban nem tudott elmenni egy kérdéses szituáció mellett és a játékvezetőt, valamint videóbírót is kritizálta a holland szakember.

“Nem kellett volna elvenni a második gólunkat, érthetetlen döntés volt. A játékvezető közelről láthatta mi történt, hagyni kellett volna érvényben a pályán meghozott a döntést” – nyilatkozta látszólag idegesen Ten Hag.