Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kiesőjelölt ellen mentett pontot az utolsó pillanatban az Arsenal – videóval

Újabb mérkőzésen tűnt úgy, hogy a Fulham végre pontokat szerez a kiesés elől menekülve, ám az Arsenal eltiporta a reményeket.

Az utolsó utáni fűszálakba próbál kapaszkodni a kiesőhelyekről menekülő Fulham, hiszen Scott Parker csapata 2 meccses előnnyel áll 6 pontos hátrányba a Burnley és a Brighton and Hove Albion együtteseihez képest a kiesőhelyek egyikén, így mindent meg kell tenniük a kiesés elkerülésének érdekében.

Az Arsenal hasonló reményeket táplálhat az európai kupasorozatokban való indulásért, így mindkét csapat számára igen fontos volt az összecsapás.

A két együttes pedig ennek fényében játszott egy kiélezett mérkőzést, ám nem véletlen a két csapat helyzete, ahogyan az a játék minőségén is meglátszott, hiszen az összecsapás inkább hasonlított roncsderbire, mint futballmérkőzésre, hiszen mind az Arsenal, mind pedig a Fulham enervált, gyenge formában játszott.

A Fulham vezetését végül az Arsenal a 97. percben tudta egalizálni, így mindkét csapat számára kellemetlen eredményt elérve, hiszen 1 pont egyik félnek sem kedvez a tabellán.

Arsenal  – Fulham 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Maja (59.) ill.  Nketiah (97.)
Kiállítás: – ill.