Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Florentino Perez: “Cristiano Ronaldo nem jön vissza a Real Madridba”

Igen sűrű napjai vannak jelenleg a Real Madrid elnökének, Florentino Pereznek az Európai Szuperliga (ESL) megalakulásának bejelentése után, és ha már nyilatkozik, megkérdezik más tervekről a királyi gárda első emberét. 

Hogy milyen változásokat fog hozni a Szuperliga az átigazolási piacon, még nem tudjuk, de a korábbi hírek szerint felmerült annak a lehetősége, hogy Cristiano Ronaldo visszatér korábbi klubjához, a Real Madridhoz.

A sportsajtó sokszor már tényként kezelte a hírt, miszerint már a tárgyalásokat is elkezdték a felek, most viszont Florentino Perez maga mondta el, hogy hogyan áll az úgy, de a portugál szurkolói nem örülhetnek annak, amit mondott.

“Hogy visszatér-e Cristiano Ronaldo? Nem. Neki jelenleg a Juventusszal van szerződése, emellett neki se érné meg a visszatérés. Nagyon szeretem őt, mivel rengeteget adott ennek a klubnak”

Perezt ezek után a további igazolásokról kérdezték, de semmi konkrétumot nem mondott azon kívül, hogy bár ő mindent megtesz, jelenleg a klub gazdasági és pénzügyi helyzetét kell rendbe tennie.