Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern sztárja elárulta, meddig akar játszani

A német bajnokságot (Bundesliga) vezető Bayern München csapatának jelenleg sérüléssel bajlódó klasszis gólvágója egy interjúban pályafutása további folytatásáról beszélt…

A Bayern München lengyel gólfelelőse, Robert Lewandowski a bajorok rajongóit biztosította afelől, hogy még egy darabig biztosan láthatják őt a pályán:

“Még legalább öt évig játszanék, vagy ha tudok, akkor még tovább is. A lehető leghosszabb ideig szeretnék a legmagasabb szinten maradni. Jelenleg a Bayern München játékosa vagyok, a világ legjobb csapatában játszom, jól érzem magam a csapattársaimmal. Mivel még két év van a szerződésemből, úgy gondolom, hogy nem kell még senkinek sem azon gondolkoznia azon, hogy maradok-e vagy sem.”

A 2020-ban az év játékosának választott Lewandowski fantasztikus idényt fut, hiszen mostani sérülését megelőzően a bajnokságban 25 mérkőzésen 35 gólt szerzett, összességében pedig 36 meccsen 42 találat fűződött a nevéhez. A 2019-2020-as szezon során 47 tétmérkőzésen 55 gólt szerzett, a Bundesligának pedig 34 találattal lett a gólkirálya.