Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Riválisa kapusával erősítene az AS Roma! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma gárdája a nyári átigazolási időszakban erősítene kapusfronton. A hírek szerint első számú célpontjuk nem más, mint az Atalanta hálóőre, Pierluigi Gollini.

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az AS Roma vezetősége mindenképp szeretne erősíteni a kapusposzton a nyár folyamán. Erre több kiszemeltjük is van, de az első számú célpontjuk az Atalantában futballozó Pierluigi Gollini. Az olasz hálóőr 2017 januárjában érkezett kölcsönbe a bergamói alakulathoz, amely 2018 nyarán vásárolta meg őt végleg az Aston Villától. A 26 esztendős kapus az előző, valamint a mostani szezonban sok szerephez jutott és többnyire élt is a lehetőséggel, de a jövője tisztázatlan a klubnál. A Roma ezt szeretné kihasználni és a nyáron magához csábítaná a hálóőrt. A Football Italia beszámolója alapján a két fél már meg is kezdte a tárgyalásokat az esetleges átigazolásról.

Gollini az Atalanta színeiben minden sorozatot figyelembe véve 105 alkalommal lépett pályára, amelyből 35-öt kapott gól nélkül hozott le. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 17 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt. A futballista ma este épp az AS Roma ellen bizonyíthatja, hogy megéri a pénzét, 18:30-tól ugyanis egymás ellen játszik a két fél.