Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Andrea Pirlo fia rendszeresen kap halálos fenyegetéseket

Az idei szezonban mérsékelten szereplő Juventus csapata vezetőedzőjének fia a minap a közösségi médiában fakadt ki, hogy rendszeresen halálos fenyegetéseket kap, noha nem tett semmit ezért…

 

A Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo 17 esztendős fia, Nicoló Pirlo a minap az Instagramon mutatott meg egy halálos fenyegetést tartalmazó üzenetet, melyben az állt: “meg kell halnod az apáddal együtt”. Állítása szerint napi rendszerességgel kap hasonló privát üzeneteket, melyekkel kapcsolatban most egy bejegyzés formájában következőket közölte:

“A szüleim arra neveltek, hogy mindig hallgassak meg mindenkit, de azt gondolom, hogy van egy határ, amelyet egy ideje már átléptek. Tizenhét éves vagyok, és mindennap hasonló üzeneteket kapok. Nem azért, mert bármit csináltam volna, hanem egyszerűen csak azért, mert az apám az edző.”

Pirlo fia állítólag a Fiorentina elleni, 1-1-es döntetlennel záruló mérkőzés alatt is több hasonló üzenetet kapott, azzal kapcsolatban pedig alighanem teljesen igaza van, hogy ezek a cselekedetek túl mennek a jó ízlés határain.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10) által megosztott bejegyzés