Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mauricio Pochettino: “Mbappé sokat kérdez a Premier League-ről”

A labdarúgás jelenleg egyik legjobbja sokat kérdezgeti vezetőedzőjét, hogy milyen az angol bajnokság és annak légköre, ugyanis nagyon jó kapcsolatba kerültek egymással.


Kylian Mbappé és Mauricio Pochettino nagyon jó kapcsolatot ápol, már az edző januári kinevezését követően két-három héttel hosszas beszélgetéseket tartottak, így a 22 éves francia labdarúgó amiben csak tudja kikéri a véleményét az argentin mesternek.

“Kylian imádja a futballt és szeret róla beszélni is. Sokat kérdez Angliáról, hogy milyen a játék, a mentalitás és a kultúra. Csak 22 éves, de nagyon érett, magabiztos és tehetséges. A francia mellett tökéletesen beszél angolul és spanyolul is, én ezen a két nyelven beszélek vele. De már mondtam neki, hogy gyakorolnom kell a franciát a fejlődés érdekében, de azt mondta, hogy neki jobb, ha angolul kommunikálunk” – nyilatkozta a The Guardiannak Pochettino.

Ezzel a kijelentésével azonban nem biztos, hogy jókor jelentkezett az argentin szakember, ugyanis Mbappé helyzete továbbra is tisztázatlan, hogy marad a francia csapatnál vagy eligazol. Kérője több is van, Angliából a Manchester City mellett a Liverpool érdeklődik iránta, a spanyol élvonalból pedig a Real Madrid. Utóbbi városában ráadásul már lakást is keresnek az ügynökei a hírek szerint. Persze, ha igaz, hogy szoros a kapcsolata Pochettinóval, és közeli a barátsága Neymarral, valamint Marquinhosszal akkor az amellett szól, hogy marad a PSG-ben.