Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a PSG hároméves szerződést ad Messinek

A Sport ma a brazil TNT-re hivatkozva írja, hogy a Paris Saint-Germain továbbra sem tett le Lionel Messi megszerzéséről. Az argentin zseni állítólag sok feltételt saját maga szabhatna meg, ha igent mond a párizsiaknak.

Az aranylabda-halmozó Leo Messi szerződése az idény végén lejár a Barcelona csapatával, és a szezon elején kijelentette, hogy történjék bármi is, lelép a Camp Nou-ból. Azonban ősszel nem elhanyagolható esemény történt: Bartomeu elnök lemondott, helyére pedig hónapokkal később a korábbi vezér, Joan Laporta ülhetett le. Állítólag az argentin támadó most már szívesen maradna a Barcában, de tárgyalni csak a bajnokság végeztével lesz hajlandó.

A TNT szerint Messi egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy a katalánok valóban marasztalni akarják-e őt. És ekkor jöhet a képbe a PSG, amely állítólag már egy igazán komoly szerződést szerkesztett meg a részére. Állítólag a Ligue 1 egyeduralkodója két idényre láncolná magához Messit, és kölcsönös elégedettség esetén a 33 éves játékos még egy évig maradhatna Párizsban.