Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: “Visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam!”

Először beszélt a nyilvánosság előtt személyes gondolatairól Julian Nagelsmann azt illetően, hogy az RB Liepzig kispadján a Bayern Münchenére cseréli a nyáron. 

“Nehéz szívvel hagyom el Lipcsét!” – Idézi a lipcseiek hivatalos honlapja a 33 esztendős szakembert.

“Egy különleges klubnál, különleges csapatot edzhettem, fantasztikus feltételek és körülmények mellett. Remek lehetőségek rejlenek ebben a csapatban, elég csak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutásra gondolnunk az elmúlt szezonban. Sohasem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amely mindannyiunk számára igazi kuriózum! Jelenleg a klub történetének legjobb Bundesliga szezonját éljük, szeretném, ha kiélveznénk minden percét!” – Így Nagelsmann, majd kihangsúlyozta, hogy nem búcsúzni szeretne a Leipzigtől, hiszen az még túl korai lenne, így maximálisan a még futó idényre és annak minél sikeresebb zárására koncentrál.

“A feladatom a nyáron itt véget ér, de még nem végeztem! Szeretném, ha egy trófeával zárhatnánk a szezont!” – Folytatta a fiatal tréner, aki ezt követően rátért leendő klubjára.

“Nem titok, a Bayern München irányítása vonzó a számomra. Egy különleges lehetőséget kaptam, amelyet nem utasíthattam vissza. Köszönettel és hálával tartozom a Lipcse vezetőségének, hogy megoldást találtak a helyzetre. Mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legeredményesebben zárjuk együtt az idényt.” – Fogalmazott Nagelsmann, aki július elsejével áll munkába Müncehnben.