Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hiába épült fel, ismét megsérült a Real Madrid játékosa

Nincs szerencséje a jelenlegi kiírásban a sérülésekkel a Real Madrid védőjének, Dani Carvajalnak. A spanyol játékos nemrég tért vissza a pályára, most viszont újabb sérülést szenvedett.

A Real Madrid és a szurkolóik számára újabb rossz hír érkezett, mivel Dani Carvajal ismét összeszedett egy újabb sérülést, ami azt is jelenti, hogy véget ért a szezonja.

A 29 éves jobbhátvéd, mint már oly sok csapattársa az idényben, izomsérülést szenvedett, amit minden bizonnyal a kedd esti, Chelsea elleni 1-1-es BL-elődöntő alkalmával szedhetett össze. A védőt a 77. percben kellett lecserélni, és már akkor látszott a felvételeken, hogy valami baj lehet, mert a fejét rázva vonult le a pályáról. Carvajal már kihagyta a csütörtök reggeli edzést, és az orvosi vizsgálatok és tesztek pedig megerősítették, hogy izomszakadás van a lábában.

A játékos mindössze csak egy hete tért vissza egy előző sérüléséből, ami miatt február óta volt harcképtelen, de már előtte is problémái voltak, ami miatt szintén heteket hagyott ki. Carvajal mindössze 15 alkalommal léphetett csak pályára az egész szezonban.