Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

As Roma: “Biztosa vagyok benne, hogy Mourinho jó munkát végez majd!”

Az AS Roma szezon végén távozó portugál trénere, Paulo Fonseca, a Manchester United elleni Európa-liga elődöntő-visszavágót követően utódjának, José Mourinhónak is üzent. 

A 48 esztendős trénert a meccs utáni sajtótájékoztatóján megkérdezték arról, hogy miképpen éli meg a jelenlegi helyzetet, tudván, hogy José Mourinho veszi át a helyét a nyártól.

“Jól érzem magam Rómában. Szeretem a várost, ahogyan a csapatot is. Továbbra is motivált vagyok, és az utolsó napomig a munkámra szeretnék koncentrálni. Büszkeséggel tölt el, hogy az AS Roma vezetőedzője lehettem. Sokat tanultam, tapasztalatokat szereztem a jövőmet illetően is.” – Kezdte Pualo Fonseca.

“José Mourinho egy nagyszerű menedzser, aki sok mindent megnyert már. A bejelentés óta beszéltünk már, felhívott, a támogatásáról is biztosított. Mindannyian ismerjük őt, és tudjuk, hogy a siker élteti. Biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz az AS Rómával!” – Fogalmazott honfitársáról Fonseca, aki büszke csapatára, hiszen megmutatták, hogy akár az El-döntőben is helyük lett volna.

“Sajnos a manchesteri meccs második félidejében eldől számunkra a párharc. Azt leszámítva, úgy gondolom méltó ellenfelek voltunk, remekül futballoztunk. Most is szereztünk három gólt, talán többet is lőhettünk volna, de a Manchester United kíméletlenül kihasználta a lehetőségeit. Úgy érzem, megmutattuk, hogy helyünk lett volna a fináléban!” – Így a Sahtar Donyeck korábbi trénere.