Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Ingyen távozhat a szezon végén az Inter védője! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a szezon végeztével kész megválni védőjétől, Danilo D’Ambrosiotól. A 32 éves futballista ingyen válthat klubot, és a hírek szerint a Milan, a Fiorentina és a Roma is érdeklődik iránta.

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb értesülései szerint Antonio Conte nem számít a továbbiakban Danilo D’Ambrosio szolgálataira, akinek a szezon végén lejár a szerződése az Internél. A beszámolók alapján a felek ugyan tárgyaltak egymással a hosszabbításról, ám nem tudtak közös nevezőre jutni. A védelem közepén és jobb oldalán is bevethető futballista így ingyen válthat klubot a nyári átigazolási időszakban. Az olasz szaklap szerint elsősorban Serie A-s csapatok figyelik D’Ambrosio helyzetét, akiért az AC Milan, az AS Roma és a Fiorentina is érdeklődik. Ezen kívül még az AS Monaco csapatát említik meg, mint lehetséges következő állomás.

D’Ambrosio ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 22 mérkőzésen lépett pályára az Inter mezében, amelyeken 3 gólt jegyzett. A milánói gárdát összességében 2014 januárja óta erősíti, és 231 találkozón 20 találat és 17 gólpassz a mérlege.