Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új edzővel tárgyal a Barcelona – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Barcelona vezetősége továbbra sem makulátlanul elégedett egy évvel ezelőtt kinevezett vezetőedzője munkájával, mert a közelmúltban új trénerrel kezdeményeztek tárgyalásokat…

Az ESPN információi szerint a Barcelona vezetőség felvette a kapcsolatot a Bayern München csapatától távozó Hans-Dieter Flick szerződtetése ügyében, azonban a tárgyalások nem vezettek sikerre, mert a szakember a német válogatott kispadját készül átvenni az Európa-bajnokság után.

A bajorok másfél évvel ezelőtt kinevezett Flick a tavalyi szezon során elképesztő menetelést vitt véghez a Bayern csapatával, amely a Bundesliga és a DFB-kupa mellett a Bajnokok Ligáját is besöpörte. Ráadásul a Bajnokok Ligája történetében első csapatként a 2019-2020-as idényben százszázalékos teljesítménnyel hódította el a trófeát, minden mérkőzését megnyerve.

A katalán óriás szakmai munkáját a mostani szezon kezdete óta a holland Ronald Koeman irányítja, és bár az új elnök támogatja a trénert a bizalmáról, úgy tűnik, hogy jobb opció felmerülése esetén képesek lennének megválni tőle. Egykori játékosa irányításával a Barca 2021-ben megnyerte a Király-kupát, viszont a nyolcaddöntőben búcsúzott a Bajnokok Ligájától, és a spanyol bajnokság megnyerésére is egyre kisebb az esélye.