Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real játékosa otthonra talált Milánóban

A Real Madrid csapatától jelenleg az AC Milan soraiban kölcsönben foglalkoztatott középpályás kiválóan érzi magát a patinás olasz egyletnél…

 

Noha a háttérben továbbra is folynak az egyeztetések, hogy Brahim Díaz a következő idényben is az AC Milan labdarúgója lehet-e a Real Madrid égisze alatt, annyi biztos, hogy a spanyol légiós jelenleg minden erejével a Rossoneri sikeréért harcol:

“Egy olyan csapatnak, mint az AC Milan, muszáj a Bajnokok Ligájában játszania. Nagyon fontos számunkra, hogy bejussunk, rengeteget jelentene a kvalifikáció. Gyermekként mindig is arról álmodtam, hogy a BL-ben játszhassak, és most karnyújtásnyira vagyok tőle, hogy a következő szezonban elérjem. Szeretek a csapatban játszani, nagyon jól érzem magam Milánóban, a szurkolók támogatása rendkívül jól esik. Szeretném a legjobbamat nyújtani meccsről meccsre, hogy büszkék legyenek ránk.” 

A 21 éves irányító 2016-ban még a Manchester City színeiben mutatkozott be a profik közt, tavaly januárban a “királyi gárda” 15.5 millió font ellenében vásárolta meg őt. Díaz másfél idény alatt csupán 21 tétmérkőzésen jutott lehetőséghez, az elmúlt kiírásban mindössze hat bajnokin került bevetésre, és összesen tíz meccset játszott. A több játéklehetőség érdekében az aktuális évadot megelőzően adták őt kölcsön a poraiból feltámadó olasz együttesnek, amely színeiben egyelőre úgy tűnik, hogy Díaz maximálisan élni tudott a kínálkozó lehetőséggel, és húzóemberré nőtte ki magát. A málagai születésű tehetség 37 tétmérkőzésen hét gólt és négy gólpasszt regisztrált.

Díaz szerződése 2025-ig érvényes a “királyi gárdánál”, a spanyol sajtó korábbi szerint a madridiak végleg semmiképpen sem akarnak megválni tőle, legfeljebb jövőre is kölcsönadnák majd játékosukat.