Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: már a spanyol fővárosban van az új igazolás, hamarosan bejelentik – sajtóhír

A spanyol lapok ma tényként közölték, hogy a spanyol fővárosban járt a Bayern München távozó védője, David Alaba.

Úgy tűnik, hamarosan tényleg valósággá válhat az, hogy David Alaba a Real Madridba igazol. A spanyol Gol TV ma arról számolt be, hogy az osztrák védő Madridban járt az ügynökével, hogy házakat nézzen, ám az AS információi szerint nem járt a klubnál.

Ha minden a terv szerint halad, akkor a Real Madrid már a hét végén bejelentheti Alaba érkezését, állítja a Marca. A játékos állítólag egy öt éves szerződést fog aláírni, ami 33 éves koráig köti majd a királyi gárdához, és 12 millió eurót fog keresni évente. A bemutatására azonban még minden bizonnyal várni kell, és csak a nyári Európa-bajnokság után kerül majd erre sor. A bejelentést azonban még mindenképp a torna előtt szeretnék lezavarni, hogy a pletykák és a találgatások miatt ne legyen nyomás a játékoson.

Alaba múlt héten elhagyta a Bayern Münchent és most épp a szabadságát élvezi mielőtt elkezd felkészülni Ausztriával, ahová csütörtökön fog elutazni Csehországba. Ott egy négy napos felkészülés után június 2-án Anglia ellen játszik majd egy barátságos mérkőzést, június 6-án pedig Szlovákia ellen.