Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: mégis maradhat a csapat veterán klasszisa – sajtóhír

Massimiliano Allegri visszatérésével az olasz sajtó szerint az eddig a távozásra készülő veterán harcos mégis nyitott lenne a Juventus csapatánál való maradásra…

 

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a korábban a távozásra készülő Giorgio Chiellini mégis hajlandó lenne megújítani szerződését a Juventus csapatánál, miután az olasz rekordbajnok együttes kispadjára a napokban visszatért a korábbi edző Massimiliano Allegri.

A 36 éves rutinos védő az előző szezonban hosszú hónapokat hagyott ki térdszalag-szakadása miatt, és a mostani szezonban is rendszeresen kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták, az aktuális idényben eddig csupán 16 bajnokin tudott csapata rendelkezésére állni, és 24 tétmeccsen szerepelt.

Chiellini 2005 óta már több mint 500 tétmérkőzésen lépett pályára az “Öreg Hölgy” színeiben, míg a Serie A-ban a közelmúltban tudta le 400. fellépését a klub szerelésében. Pályafutása korábbi szakaszában a Livorno és a Fiorentina csapataiban szerepelt. A tapasztalt labdarúgó az olasz nemzeti válogatott mezét 2004-es debütálásától kezdődően 105 alkalommal húzhatta magára. Karrierje nagy részében elkerülték őt a súlyosabb sérülések, mostanában azonban már egyre több probléma hátráltatta őt, azonban úgy tűnik, hogy karrierjét még nem kívánja befejezni.