Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: aláírt a klasszis támadó! – hivatalos

A spanyol élvonalban (La Liga) szereplő FC Barcelona hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy aláírt a Manchester Citytől távozó argentin klasszis, Sergio Agüero…

 

A korábbi híreknek megfelelően a Barcelonában folytatja pályafutását Sergio Agüero. A tapasztalt csatár 2023-ig szóló szerződést írt alá a katalán gárdával, amely magába foglal egy 100 millió eurós kivásárlási záradékot. Agüero ingyen csatlakozik új csapatához, hiszen a kontraktusa lejárt a Manchester Cityvel. Számára nem lesz ismeretlen a spanyol liga légköre, mivel 2006 és 2011 között az Atleticót erősítette. 

Sergio Agüero kerek 10 év után hagyta el a Manchester Cityt. Az angol sztárcsapattal rengeteg trófeát nyert a hosszú évek alatt. Többek között öt bajnoki címet és egy FA-kupát, utolsó évében pedig BL-döntőt is játszhatott. Utóbbi megnyerése valóban a csúcs lett volna az ott eltölött időszaka során. A City szerelését 390 mérkőzésen húzhatta fel magára, ezeken 260 gólt szerzett. A Premier League-ben ötször is átlépte a 20 találatot, ám ennek ellenére ‘csak’ egyszer lett gólkirály.