Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tett egy utolsó ajánlatot középpályásának az AC Milan! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan gárdája még mindig próbálja meggyőzni középpályását, Hakan Calhanoglut arról, hogy írjon alá új szerződést a csapattal. Ennek érdekében most egy új ajánlatot tettek a török játékos asztalára.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

A Sky Sports Italia legfrissebb értesülései szerint az AC Milan még mindig nem mondott le arról, hogy megtartsák Hakan Calhanoglut. A török futballista aktuális kontraktusa június 30-ig érvényes, és hiába tárgyalnak hosszú ideje a felek, még nem született megegyezés. A 27 esztendős középpályás ugyanis magasabb fizetést szeretne, mint a Milan által kínált évi 4 millió euró. Az olasz szaklap beszámolói alapján a Rossoneri ezúttal egy 4,5 millió eurós ajánlatot tett Calhanoglu elé, hozzátéve, hogyha ezt sem fogadja el a következő napokban, akkor igazolnak valakit a helyére. Itt elsősorban Rodrigo De Paul nevét emlegetik. Az argentin középpályás iránt az Atletico Madrid is érdeklődik, az Udinese pedig 40 millió euró ellenében lenne hajlandó megválni tőle.

Calhanoglut mindenesetre nem csupán a Milan szeretné a soraiban tudni, ugyanis a Juventus és a Manchester United is csábítja őt, magasabb fizetést ajánlva, mint a milánóiak. Ezen felül még egy katari csapat is érdeklődik Calhanoglu iránt, ahol 8 millió eurós éves fizetéssel próbálják rábírni arra, hogy őket válassza. Kérdés, hogy a török futballista a nagyobb fizetést, vagy egy topcsapatot választ a nyáron.