Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga2 Playoff: a Girona az első döntős – videóval

Az első mérkőzés 3-0-s megnyerése után a Girona csapata magabiztos előnyből várhatta az idegenbeli visszavágót az Almería ellen a spanyol másodosztályú rájátszás elődöntőjében…

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A magabiztos előnyét egy gól nélküli döntetlennel megőrző Girona együttese jutott tovább a spanyol másodosztályú bajnokság rájátszásának elődöntőjében az Almeríával szemben. Noha a hazaiak többet birtokolták a labdát, ellentámadásaik révén a katalánok előtt adódott több lehetőség is az első félidőben, hogy egy újabb góllal végképp eldöntsék a továbbjutást, a helyzetek végül kihasználatlanul maradtak. A második félidőben állandósult az Almería fölénye, öt perc elteltével Costa közeli fejesét Juan Carlos kapus még a vonal előtt megállította, melyet a videóbíró is megerősítette. A hazaiak hiába próbálkoztak becsülettel a lefújásig, az idő előrehaladtával egyre kisebb esélyük volt a felzárkózásra, és végül egyetlen találatot sem tudtak ledolgozni hátrányukból.

A Girona ellenfele a döntőben a Rayo Vallecano vagy a Leganés csapata lesz, az első mérkőzés 3-0-s eredménnyel zárult, a visszavágóra vasárnap este kerülhet sor.

Almería – Girona 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.
Továbbjutott: a Girona 3-0-s összesítéssel