Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok támadó az Arsenal célkeresztjében! – sajtóhír

Spanyol lapértesülés alapján az angol élvonalban (Premier Leauge) szereplő Arsenal szívesen a soraiban tudná a Real Betis francia támadóját, Nabil Fekirt…

(Photo by Francisco Macia\Quality Sport Images/Getty Images)

Az AS információi szerint az Arsenal szeretné leigazolni a Real Betist erősítő Nabil Fekirt. A francia válogatott tagjaként 2018-ban vb-t nyerő támadó jövője kapcsán már állítólag megkezdődtek a tárgyalások. A londoni klub megtette első ajánlatát, ám a sevillai gárda keveselte a kínált összeget, ezért elutasították azt. Az egyeztetések viszont továbbra is tartanak, azaz az Arsenal nem adja fel Fekir megszerzését. 

Nabil Fekir 2018 nyarán nagyon közel állt ahhoz, hogy a Liverpool játékosa legyen, gyakorlatilag csak a hivatalos bejelentés hiányzott. A francia támadó megbukott az orvosin, ezért maradt Lyonban, majd egy évvel később a Betishez igazolt. Fekir a két év alatt 71 tétmérkőzésen lépett pályára a spanyol csapatban, ezeken 12 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. A szerződése 2023-ig él, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli piaci értékét.