Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Euro 2020: Felépült a francia klasszis, teljes a világbajnok kerete!

A franciák Bulgária elleni felkészülési találkozóján megsérülő Karim Benzema zöld utat kapott az orvosoktól, így ott lehet a Németország elleni kedd esti találkozón. 

Ugyan a Real Madrid támadójáról már lehetett tudni, hogy nem komoly a sérülése, azért az kétséges volt, hogy a világbajnok Eb-nyitányán részt vehet-e… Miután a nemzeti csapat orvosi jelezték Didier Deschamps szövetségi kapitány felé, hogy Benzema 100%-os állapotban van, így már csak a kapitányon múlik majd, hogy játszik-e a válogatottba öt év után visszatérő klasszis.

“A vasárnapi edzésen már mindenki részt vett, ami örömteli. Még kétszer edzünk a nyitómeccs előtt, reméljük addig nem lesz már semmiféle problémánk!” – Idézi a francia TF1 televízió Didier Deschamps kapitányt.

A válogatott táborában forgató televízió megszólaltatta az érintett Benzemát is.

“Ha így tudom folytatni az edzéseket a csapattal, fájdalomérzet nélkül, akkor minden rendben lesz! Fizikálisan remek állapotban, száz 100%-osan érzem magam. A többiektől külön, az edzőteremben készültem, remélem nem lesz semmi gond már!” – Így a Real Madrid támadója.

Jó hír a francia csapat háza tájáról, hogy szintén a bolgárok ellen kisebb rúgást kapó Antoine Griezmann játékának sincs immáron semmiféle akadálya. A gallok így a lehető legerősebb összeállításukban kezdhetik a németek elleni rangadót (Kedd, 21:00)!