Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított kapusával a Liverpool! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy meghosszabbította kapusa, Adrián szerződését.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A “Vörösök” hivatalos oldalukon tette közzé a hírt, miszerint meghosszabbították a spanyol hálóőr, Adrián szerződését, amely az idény végén járt volna le. A spanyol játékos 2019 nyarán érkezett a Liverpoolhoz, miután a West Ham Unitednél nem számítottak a szolgálataira. Adrián azóta megnyerte a csapattal a bajnoki és a klubvilágbajnoki címet, valamint az UEFA Szuperkupát. A 34 esztendős futballista az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Elégedett és nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok a csapatnál. Elsőként azért, mert ez a kemény munkám elismerése, amit napról-napra elvégzek, amióta a csapatnál vagyok. Másodszor pedig azért, mert hatalmas megtiszteltetés egy ekkora klub játékosának lenni.

Adrián az elmúlt két szezonban összesen 24 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 35 alkalommal zörrent meg a hálója, és hatszor kapott gól nélkül zárta a találkozót. A hivatalos közleményben az nem szerepel, hogy hány évre szóló szerződést írt alá a spanyol hálóőr, de a hírek szerint újabb két évre kötelezte el magát.