Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ba igazolhat a Bayern világbajnoka! – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio információi szerint a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Bayern München világbajnok középpályása, Corentin Tolisso iránt a Juventus érdeklődik…

(Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy a Juventus ismét megpróbálkozik Tolisso megszerzésével. A torinói együttes korábban még a Lyonnál eltöltött évei alatt szerzette volna szerződtetni a francia középpályást, aki végül a Bayern Münchent választotta. A bajorok ráadásul edzőváltáson estek át, tehát idővel kiderül Nagelsmann számít rá vagy sem. 

Corentin Tolisso 2017 nyarán igazolt át a Bayern Münchenhez az Olympique Lyontól 41,5 millió euró ellenében. Tolisso németországi kalandja finoman szólva se mondhatni egyéni szempontból túl jónak. A francia középpályást állandó sérülések hátráltatják a folyamatos játékban, ez mi sem tükrözi jobban, hogy négy év alatt mindössze 57 bajnokin lépett pályára, összességében pedig 96 tétmérkőzésen. Tolisso ennek ellenére többek között Bajnokok Ligája és Vb-győztesnek mondhatja magát. Egyébként mindkét fináléban lehetőséghez jutott.