Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be vágyik a Bayern szélsője – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóbeszámolók szerint a Bayern München francia szélsője nem érzi jól magát a bajor egyesületnél és biztosak a mielőbbi klubváltásában…

(Photo by M. Donato/FC Bayern via Getty Images)

A Sky Sports beszámolói szerint a német bajnok Bayern München szélsője, Kingsley Coman nyitott lenne a váltásra, és szeretné kipróbálni magát az angol bajnokság (Premier League) mezőnyében.

A 25 éves francia játékos annak idején még a PSG akadémiájáról mutatkozott be a profik közt, majd nagyon fiatalon a Juventusban is szerepelt, 2015 óta pedig a bajorok alkalmazásában áll. Coman bár mindig is rendkívüli tehetséggel bírt, eddigi pályafutására alaposan rányomták a bélyegét a különféle sérülések: több kisebb probléma mellett kétszer is súlyos bokaszalag-szakadást szenvedett. Évente 30 mérkőzésnél többet nem nagyon szokott játszani, ugyancsak sérülés miatt maradt le a 2018-as világbajnoki címről, míg Hans-Dieter Flick érkezése óta a Bayern kezdőjéből is rendre kiszorult, a 2019-2020-as szezonban 24, a tavalyi évadban 28 bajnokin lépett pályára.

Coman szerződése még 2023-ig érvényes a bajoroknál, de a hírek szerint megfelelő ajánlat esetén hajlandóak lennének rábólintani az eladására.