Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: Az olaszok öröme mégsem lehet felhőtlen!

Az Európa-bajnokságot remekül kezdő, ellenállhatatlanul futballozó sqaudra azzurránál a Svájc elleni találkozót követően aggódhatnak a csapatkapitány, Giorgio Chiellini egészsége miatt. 

Mint ismert, a Juventus veterán kiválóságát már az első félidő 23. percében le kellett cserélnie Roberto Mancini szövetségi kapitánynak.

Egyelőre még nem tudni a pontos diagnózisról, például Mancini szerint is csak remélnik, hogy semmi komoly nem történt a pályáról fájdalmas arccal távozó Chiellinivel, akire tüzetesebb orvosi vizsgálatok várnak csütörtökön.

A 36 esztendős játékost váltó Francescoo Acerbi a meccs után a Rai Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy szerinte mi is történt pontosan:
“Az történt, ami egy hossz szezon után, egy nagy tornára érkező játékossal történhet: Kimerültség. Chiellini az egyik pillanatban még jól volt, aztán mindannyian azt láttuk, hogy veszi le a karszalagot, és jelzi, ennyi volt.”

Az olasz válogatott táborából először kiszivárgott információk szerint egyébként Chiellini vélhetően a bal combhajlítójában érzett problémát, majd jelezte, hogy cserét kér.