Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EURO 2020: Lukaku bejelentette, hogy egy percre megáll a játék a dán-belga mérkőzésen!

A belga válogatottat erősítő Romelu Lukaku a legutóbbi sajtótájékoztatón bejelentte, hogy a 10. percben megáll majd a játék a Dánia-Belgium mérkőzésen, hogy a szurkolókkal együtt közösen éltethessék Christian Eriksent.

(Photo by UEFA/UEFA via Getty Images)

A belga válogatottra a Dánia elleni összecsapás vár az Európa-bajnokság B csoportjának 2. fordulójában. A “Vörös Ördögök” támadója, Romelu Lukaku már az Oroszország elleni mérkőzésen is üzent Christian Eriksennek a gólja után, miután klubtársa szombaton összeesett a pályán. A csatár a tegnapi sajtótájékoztatón azt jelentette be, hogy a 10. minutumban megáll majd a játék, kirúgják a labdát a pályáról, és egy percig a dán és a belga játékosok a közönséggel együtt Eriksent fogják éltetni. A választás igen egyszerű okból esett a 10. percre, hiszen Eriksen a 10-es mezben játszik a nemzeti csapatban.

Mint ismert, Eriksen a Finnország elleni találkozó 43. percében esett össze és hosszú percekig az életéért küzdöttek. A középpályás azóta egyre jobban van, már a szurkolóknak is üzent, legutóbb pedig már a csapattársainak adott tanácsokat, hogy hogyan tudják megállítani Romelu Lukakut.

A Dánia-Belgium összecsapás a mai nap folyamán 18:00-tól kezdődik.