Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea magához láncolná fontos láncszemét – sajtóhír

A Bajnokok Ligája-győztes Chelsea csapata egyben szeretné tartani csapatát, ennek érdekében mielőbb meg akarják újítani meghatározó játékosuk szerződését…

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Fabrizio Romano átigazolási szakértő információi szerint a Chelsea együttese még az idei nyáron meg akarja újítani N’Golo Kanté 2023-ig érvényes szerződését, mivel egyre nagyobb az érdeklődés a világbajnok francia középpályás szolgálatai iránt.

A 30 éves védekező középpályás 2016-ban nagyjából 32 millió font ellenében igazolt a Leicester City-től a Stamford Bridge-re, ahol az első pillanattól kezdve kirobbanthatatlan lett a “Kékek” kezdőcsapatából, pedig öt év alatt négy különböző menedzserrel dolgozott együtt. Kanté ez idő alatt már 218 összecsapáson lépett pályára a Chelsea dresszében, az elmúlt idényben 30 bajnokin és összesen 48 tétmérkőzésen jutott szóhoz.

Kanté megszerzése iránt korábban a Real Madrid, az Inter és a PSG tanúsított érdeklődést, ráadásul mint ismeretes, a londoni “Kékek” vezetősége már múlt ősszel megállapodott arról, hogy a játékos távozása esetén a Real elsőbbséget élvezhet minden más érdeklődővel szemben. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy az angol klub minél tovább szeretné megtartani egyik legfontosabb alappillérét.