Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Tottenham játékossal erősített Szalai Attila csapata – hivatalos

A török együttes a Spurst és a Liverpoolt is megjárt középhátvédet szerződtettet, így egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a magyar válogatott védő távozni fog.

(Photo by Mustafa Ciftci/Anadolu Agency via Getty Images)

A Fenerbahce hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Steven Caulkert az Alanyasport együttesétől ingyen, mivel a kontraktusa lejár az angol hátvédnek a mai nap folyamán.

Ez azt is jelentheti, hogy a törökök már fel vannak készülve arra, hogy Szalai Attila távozni fog a csapattól, de ez nem is meglepő, hiszen hatalmas az érdeklődés iránta a topbajnokságokból.

Caulker a Tottenhamben nevelkedett, de beverekedni magát a keretbe sosem tudta igazán, így rendre kölcsönadták őt, majd a Cardiff Ctyihez igazolt, innen pedig a QPR-hoz, ahol szintén nem jöttek össze a számításai. Ezt követően a skót élvonalba, a Dundee csapatához szerződött, ahol szintén nem jött ki számára a lépés. 2019 januárjában azonban leigazolta őt fél év klubnélküliséget követően az Alanyaspor, ahol magára talált és magához képest remek másfél szezonnal rukkolt elő, ennek következtében nem meglepő, hogy a Fenerbache bizalmat szavaz neki.