Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: a MOL Fehérvár felkészülten várja az örmények elleni párharcot

Szabics Imre vezetőedző a klub szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a MOL Fehérvár FC felkészülten várja az örmény Ararat Jereván elleni párharcot az Európa-konferencialiga selejtezőjének első fordulójában.

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

 A klub honlapja szerint Szabics Imre kiemelte, hogy a felkészülést a válogatott játékosaik nélkül kezdték, azonban minden labdarúgó nyári teljesítményével elégedett, írja az MTI. Hangsúlyozta, hogy a szakmai stáb a legjobb tudása szerint készítette fel a játékosokat a csütörtöki, első találkozóra, az ellenfelet pedig alaposan feltérképezte.

Szabics elárulta, hogy összesen tíz egykori és jelenlegi válogatott futballista szerepel az örmények keretében, amely a nyáron nagy változásokon ment keresztül.

A kapus Kovácsik Ádám – aki térdsérülés miatt tavaly október óta nem védhetett tétmérkőzésen – elmondta, hogy ismét százszázalékos állapotban érzi magát.

 “A sérülésem szerencsére már a múlté, egyáltalán nem foglalkozom vele. Minden nemzetközi meccs nehéz, így a csütörtök esti is az lesz, de mindenképpen győzni szeretnénk hazai pályán”

– nyilatkozta. A válogatott kapus elárulta, hogy van benne bizonyítási vágy, emellett azonban élvezni szeretné a játékot, hiszen nagyon régen szerepelt tétmeccsen.

A MOL Fehérvár FC-Ararat Jereván találkozó csütörtökön 20 órakor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.