Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio játékosával erősítene a Tottenham – sajtóhír

A Spurs mindenképpen szeretne igazolni egy támadót Son és Kane mellé, így jöhet képbe a római alakulat argentin kiválósága.

(Photo by Claudio Pasquazi/Anadolu Agency via Getty Images)

Angol sajtóértesülések szerint, a Tottenham szeretné leigazolni a Lazio játékosát, Joaquín Correát. A 26 éves csatárt 2024-ig köti szerződés az olasz együtteshez, piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com.

Az argentin labdarúgó 2018-ban érkezett az Égszínkékekhez a Sevillától kicsivel több, mint 15 millió euróért, amelyet bőven megszolgált, ugyanis mindhárom idényében remek futballal rukkolt elő. Correa 117 tétmérkőzésen léphetett pályára a Lazio színeiben, ezeken a találkozókon 30 gólt és 18 gólpasszt hozott össze.

A hírek szerint 40 millió euró lehet a végleges vételára a dél-amerikai támadónak, aki korábban kijelentette, hogy szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben.

A Spurs azért is szeretné mindenképpen megerősíteni csapatát a következő szezonra, hogy Harry Kane maradjon a londoni gárdánál, ugyanis távozási hajlandóságának legfőbb oka az, hogy nem tud címet-címeket nyerni a Tottenham.