Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos: “Messinek helye lenne a csapatomban”

Sergio Ramos a  közelmúltban igazolt a PSG csapatához, és azóta is folyamatosan lehet olvasni a francia klub újabb és újabb kiszemeltjeitől, most a Real Madrid egykori csapattársa beszélt elismerően egy – eddig – mindig rivális klasszisról…

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

A Real Madrid együttesétől csapatkapitányként távozó Sergio Ramos a minap tett nyilatkozatában a Barcelona klublegendáját, Lionel Messit méltatta, akivel elmondása szerint szívesen focizna együtt:

“Mindig is szerettem a legjobb játékosokkal játszani, és Messi kétségtelenül a világ egyik legjobbja volt. Ő egy olyan focista, akinek helye lenne a csapatomban.”

A rutinos hátvéd Messi egykori barcás csapattársáról, Neymarról is megosztatta véleményét a nyilvánosságával, akivel mostantól biztosan csapattársak lesznek, mivel a brazil légiós 2017 óta a francia fővárosi klub alkalmazásában áll:

„Nagyon jó a kapcsolatom Ney-jel. Már akkor is jó volt, amikor ő a Barcelonánál, én pedig a Realnál játszottam. Gyakran váltottunk üzeneteket, és mikor biztossá vált, hogy a PSG-nél folytatom, természetesen Neymar is tárt karokkal várt.” 

Ramos a PSG közeljövőbeli tervei kapcsán megjegyezte, hogy “a klub nem csak egy projekt, sokkal több annál. Egy nagy csapat, nagyszerű játékosokkal, és egyszer már nagyon közel álltak ahhoz, hogy megnyerjék a Bajnokok Ligáját. Ez volt az egyik oka annak, hogy végül ide igazoltam, szeretnék sikereket elérni.”