Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban folytatja a Dortmund középpályása – sajtóhír

A legfrissebb olaszországi sajtóértesülések szerint megszületett a megegyezés, hogy a Dortmund középpályása a Serie A-ban folytatja karrierjét…

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

Az Il Messaggero legfrissebb információi szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttese megállapodott a Borussia Dortmund 25 éves német válogatott középpályása, Julian Brandt leigazolásának feltételeiről. A játékos klubváltása előreláthatólag 24 millió euró ellenében történhet meg.

A 54-szeres német válogatott középpályás 2014-től öt éven át állandó szereplője volt a Bayer Leverkusen első csapatának, fiatal kora ellenére több mint 200 tétmeccset játszott a klub színeiben, majd 2019 nyarán 25 millió euró ellenében szerezte őt meg mostani klubja. Brandt az elmúlt két szezonban minden sorozatot figyelembe véve 87 összecsapáson lépett pályára, melyek alatt 11 gólt és 15 előkészítést regisztrált. Hiába volt azonban húzóember, időről időre rendszerint felmerült a távozásának lehetősége, korábban nem egyszer a Real Madrid és a Liverpool is megkörnyékezte őt.

Klubszereplése mellett Brandt 2016 óta 35 alkalommal lépett pályára a német válogatottban, három gólt szerzett a nemzeti színekben.