Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan klasszisára vágyik a PSG – sajtóhír

Egybehangzó olasz és francia források szerint a januári átigazolási időszak során a Paris Saint-Germain gárdája biztosan meg fogja próbálni elcsábítani az AC Milan középpályását…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

A Foot Mercato és a SportItalia egyaránt megerősítette, hogy a Paris Saint-Germain gárdája komolyan fontolóra vette az AC Milan jövő nyáron lejáró szerződésű középpályása, Franck Kessié megszerzését. A Rossoneri az egyeztetések ellenére továbbra sem jutott egyezségere a játékossal a szerződése megújításáról, így könnyen lehet, hogy télen akciós áron vagy jövő nyáron ingyen távozhat.

A 24 esztendős elefántcsontparti válogatott középpályás 2017 óta szolgálja a Rossonerit, először még az Atalantától kölcsönben, később 32 millió euró ellenében véglegesítették, és mindent egybevetve 184 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Bár időről időre szóba került a neve az angol csapatok radarján, a milánói klubnál változatlanul töretlen a bizalom irányába, és semmiképpen sem szeretnék őt eladni, azonban az olasz sajtó szerint egyre inkább úgy tűnik, hogy a klubnak nem lesz más választása.

Kessié a negyedik szezonját töltötte a csapatnál, eddig sorban 37, 34, 35 bajnoki mérkőzésen játszott idényenként, és a 2020-2021-es kiírásban is csupán egyetlen találkozót hagyott ki. A 38 forduló alatti 37 pályára lépése mellett ráadásul 13 gólt is szerzett, középpályás létére csapata egyik legjobb góllövőjének számít.