Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan lekötheti magát az AS Roma kulcsembere – sajtóhír

A hétközi Ekl-mérkőzésen kiütéses sikert arató AS Roma együttese meghatározó játékosa szerződésének megújítására készül…

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Fabrizio Romano transzferguru megbízható értesülései szerint az AS Roma vezetősége mielőbb szeretné megújítani Lorenzo Pellegrini jövő nyáron lejáró szerződését, mivel nem titkoltan még évekig foglalkoztatni szeretnék karmesterüket. A kiszivárgott információk szerint további öt évvel újíthatják meg a megállapodást, melyből eltávolítanák a 30 millió eurós kivásárlási árat.

A 25 esztendős középpályás a fővárosi gárda saját nevelésű játékosának számít, de 2015-ben elhagyta az akadémiát, és 2017-ben tért vissza a Sassuolótól a csapathoz, azóta egyértelmű alapembernek számít és az olasz válogatott keretének is rendszeres tagja. Pellegrini a “farkasok” szerelésében a négy idény alatt már több mint 150 mérkőzésen lépett pályára. Az elmúlt években a meglepően alacsony kivásárlási ára miatt számtalan PL-csapat is nyitott volt korábban a megszerzésére, azonban eddig mindannyiszor hűséges maradt csapatához.

Pellegrini az elmúlt kiírásban 46 tétmérkőzésen viselhette a Farkasok szerelését, és az Eb-győztes olasz válogatottban is fontos csapattag.